Sport

Kennismaken met een andere sport?

Advertentie:

Via Team Sportservice De Helder kan een ieder vanaf 4 jaar deelnemen aan JouwSportProject (JSP). Dit project start na de herfstvakantie, deze is van 19 tot en met 27 oktober.

De inschrijving voor het JSP is geopend en voor iedereen van kleuter tot en met volwassene en senior die kennis wil maken met een andere of nieuwe sport. Inschrijven en betalen per I-deal kan tot 31 oktober via de website. Vier keer kennismaken met een sport naar keuze kost € 5,50 per sport.

Welke sporten?
Zo’n 24 sportverenigingen stellen hun vereniging open via het JSP om enthousiaste sporters kennis te laten met een sport naar keuze. Op de eerder vermelde website zijn de verenigingen te zien en welke sport deze aanbieden. Er kan onder meer gekozen worden uit:

  • Golf
  • Crossfit
  • Gymnastiek
  • Dansen
  • Scouting
  • Zwemmen

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder
Vragen? Neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder, telefoon: (0223) 68 47 26.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button