Den HelderLOS Den Helder

Stem voor de LOS Kerst top 100 en win!

Advertentie:

    Den Helder - Regio Noordkop brengt ook dit jaar op Tweede Kerstdag weer de eigen Kerst top 100 ten gehore, een traditie die jaren geleden begon bij LOS radio, de voorloper van streekomroep Regio Noordkop. De Top 100 is te beluisteren tussen 09.00 en 17.00 uur.

    Het is alweer de negende editie van de kersthitlijst en luisteraars van de omroep kunnen bijdragen aan de samenstelling van deze bijzondere hitlijst. Vul hiertoe het onderstaande formulier in met een zelf gekozen top 10 van kerstliedjes. Een e-mail met uw favoriete kerstsongs sturen kan ook, mail die dan naar kerst@regionoordkop.nl.

    Bij het samenstellen van de Top 100 krijgt het nummer dat u op 1 zet uiteraard de meeste punten en het nummer op 10 het minste aantal punten. Inzenden kan tot en met 21 december.

    Extra leuk: onder de inzenders verloten we enkele leuke prijzen, waaronder Helderse cartoonpuzzels en cadeaubonnen!

    Nr.01 -
    Nr.02 -
    Nr.03 -
    Nr.04 -
    Nr.05 -
    Nr.06 -
    Nr.07 -
    Nr.08 -
    Nr.09 -
    Nr.10 -

    Heeft u nog iets op te merken?

    Toon meer

    Redactie Regio Noordkop

    Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

    Wellicht ook interessant

    Back to top button