Uitgaan

Ontmoetingsdiners in Wieringerwaard

Adverentie

De Oude School Wieringerwaard is van plan om, met dank aan hun 11 vrijwilligers, elke laatste vrijdag van de maand een ontmoetingsdiner te organiseren in de Grote Zaal. Het eerste ontmoetingsdiner vond plaats op vrijdag 27 september. Er waren 20 deelnemers bij aanwezig.

In het begin van de avond kunnen de gasten lootjes trekken, zo wordt vastgesteld wie aan welke tafel komt te zitten.

Drie gangen menu
Het diner bestaat uit drie gangen en een gratis drankje. Tijdens het eerste ontmoetingsdiner werd er een courgettesoep geserveerd, die was gemaakt door Marja van der Maarl. Vooraf was er stokbrood met kruidenboter. De tweede gang, gemaakt door Ria Burgmeijer, had een Italiaans tintje. Het was een gekruide kip op stok, op een bedje van ijsbergsla. Hiernaast was er pasta. Deze was gemengd met een saus. Ook konden de gasten genieten van een salade. Iedereen liet het zich goed smaken en de schalen raakten leeg.

Het klapstuk van de avond was een Syrische grep gemaakt door Hiba Dalil. Het was een opgerolde pannenkoek met een witte romige vulling en gedecoreerd met witte en pure chocolade

De deelnemers betalen € 7,50 per persoon. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten € 5,00. Op 25 oktober wordt het tweede diner georganiseerd. Opgeven kan vanaf 10 oktober bij Annie Luik via 06 55700701 of per e-mail ontmoetinsdinerww@gmail.com.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button