Hollands KroonVideo

Video: Grietje en Sharon sprokkelen geld bijeen voor speeltuin Elzenhof

Advertentie:

Middenmeer – Met een mooie donatie van € 750,- door Nh1816 kan de schommel voor de speeltuin Elzenhof worden besteld. Het viel enkele bewoners op dat de meeste speelattributen verouderd en gammel waren. Onder het genot van een kopje koffie werden de eerste plannen gesmeed voor een verbetering van het terrein.

Initiatiefnemers Grietje de Haan en Sharon van Bodegom smeden allerlei plannen om aan geld te komen voor de uitbreiding van de speeltuin aan de Elzenhof in Middenmeer. Zo zijn meerdere instellingen benaderd en zijn beide dames zeer actief met allerlei verschillende acties in de buurt, zoals flesseninzameling en koekjes bakken. “We kregen van alle kanten medewerking. Met zowel de gemeente, Hollands Kroonse Uitdaging als Kernbeheer hebben wij prima resultaten behaald. Ook hebben de omwonenden hun steentje bij gedragen.”

En nu dus deze mooi gift van € 750,- van schadeverzekeraar Nh1816. “Dit is mede tot stand gekomen door bemiddeling van mijn moeder, die bij AFD (Advies Financiële Dienstverlening) in Opmeer werkt”, aldus Sharon. Wensen zijn er nog wel. Er wordt actie gevoerd voor een bankje waarop de ouders kunnen zitten. Het bankje wat er nu staat is in zeer verregaande staat van ouderdom. Voor een nieuw bankje van gerecycled materiaal is een bedrag van ongeveer € 600,- nodig.

Kijk voor meer informatie over de komende en nog lopende acties op de facebook van speeltuin Elzenhof.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button