Sport

Leo de Haas winnaar tiende ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Leo de Haas heeft afgelopen zaterdag bij jeu de boulesvereniging Entre Nous het tiende ledentoernooi gewonnen. Door veel griepgevallen was de deelname minder dan gewoonlijk, maar desondanks was er toch nog een aantrekkelijk deelnemersveld, zo meldt de vereniging.

In de finale stonden uiteindelijk Vrony Grooff met Simon Boendermaker tegenover Leo de Haas en Jan Borst. Het werd een boeiende finale, waarin het tot de achtste werpronde gelijk op ging. Pas in de negende werpronde konden de Haas / Borst een gat slaan van 11-7. In de twaalfde werpronde trokken De Haas / Borst de winst naar zich toe met 13-9.

Hierdoor werd Leo de Haas winnaar, gevolgd door Jan Borst en op plek 3 Vrony Grooff.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button