112

Vernieling brievenbussen door vuurwerkbom

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling van brievenbussen in een flatgebouw aan de Flevostraat in Den Helder. De vernieling vond plaats op donderdagmorgen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

In de nacht van woensdag op donderdag, kort na middernacht, kreeg de politie melding van een explosie in het trappenhuis van een flatgebouw, waardoor het trappenhuis onder de rook stond. Ter plaatse bleek het paneel met brievenbussen vermoedelijk met zwaar illegaal vuurwerk uit de gevel te zijn geblazen. Hierdoor ontstond schade aan het pand, maar ook aan een personenauto, die voor het pand geparkeerd stond. Bij het incident raakte niemand gewond.

De politie stelt een (forensisch) onderzoek in.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button