LOS Den Helder

Miss World NL te gast in Radio Richard

Den Helder – Het was deze week een bizarre week voor Lizzy Dobbe uit Den Helder. De runner-up bij de verkiezing van Miss World Nederland schuift een plekje op, omdat de winnares zich heeft teruggetrokken.

Dat betekent dus dat Lizzy zich op kan maken voor een reis naar Puerto Rico, waar op 16 december de verkiezing wordt gehouden. Bij Radio Richard praat ze over deze bijzondere wending en hoe zich nu gaat voorbereiden op de wedstrijd.

Naast Lizzy schuiven deze week vaste meepraters Patrick de Vries en stadsdichter Yanaika Zomer bij Radio Richard aan. Het programma wordt gepresenteerd door Richard Boerrigter. Radio Richard begint om 19:00 uur en wordt uitgezonden bij LOS Den Helder, onderdeel van Regio Noordkop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button