Den HelderZakelijk

Verhuizing kantoor Verheul Julianadorp naar Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De Verheul Groep heeft in de afgelopen jaren doorlopend nieuwe relaties welkom geheten in de regio Julianadorp/Den Helder. Om verdere ambities in deze regio kracht bij te zetten is het kantoor Leeuwenstein en Partners in Den Helder overgenomen door Verheul Groep. De krachten worden voor de regio Den Helder gebundeld vanuit het kantoor aan de Middenweg 131. Het kantoor aan de Schoolweg te Julianadorp wordt daarmee gesloten.

“Op deze wijze wordt optimale synergie gecreëerd tussen beide bedrijven, met een gemeenschappelijk visie als fundament: altijd persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij”, verklaart André Vendrig, algemeen directeur van Verheul Groep. “Zodat de klanten van beide bedrijven de dienstverlening kunnen verwachten die ze gewend zijn. Bijkomend voordeel is dat de klant nu op een centrale locatie in Den Helder ontzorgd kan worden voor al zijn financiële vragen, verzekeringskwesties, hypothecaire afwikkeling én de makelaardij. En omdat iedereen letterlijk bij ons mag binnen lopen, is ruime parkeergelegenheid voor én achter ons kantoor in Den Helder een dikke pré.”

Een vrijblijvende afspraak inplannen kan altijd door te bellen met één van de verzekerings- en hypotheekadviseurs en/of makelaars van Verheul.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button