112

Aanrijding op A7 nabij Den Oever

Den Oever – Net voor de aansluiting van de N99 en voor het oprijden van de Afsluitdijk heeft zaterdagmiddag op de A7 een kop-staartbotsing voor enige vertraging gezorgd. Een van de inzittenden is gecontroleerd in een gealarmeerde ambulance, maar hoefde geen verdere verzorging. De filevorming was snel voorbij nadat de voertuigen waren verplaatst naar de vluchtstrook.

De bestuurder van een bestelauto met Pools kenteken zag de voor hem ontstane file te laat en klapte achterop de voor hem rijdende auto. Beide auto’s hebben dusdanig veel schade dat ze niet verder kunnen en zijn door het bergingsbedrijf Haulo afgevoerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button