Overige

Schilder de herfst in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Elly Doolaard geeft een workshop in de Keesschuur met als onderwerp Herfst. Schilder de herfst in al zijn prachtige warme kleuren. Goudgeel, rode en gele okers, karmijn, paars. Of dreigende regenluchten, prachtige ondergaande zon, storm, dwarrelende bladeren, mensen onder paraplu of juist in een roodgekleurd bos. Met olieverf op een flink doek. Met royale kwasten en/of paletmes, het kan allemaal.

De workshop is op zaterdag 15 oktober en begint om 13:30 uur. Na een korte uitleg kiest ieder zijn eigen herfst en doek. Er is individuele begeleiding. Tijdens de pauze met koffie/thee en gebak is er een korte tussenbespreking. Rond 17:00 uur worden de kwasten neergelegd en onder het genot van een eind-drankje is er een nabespreking over de werkstukken.

Aanmelden
Voor meer info en/of opgeven doolaard@hetnet.nl of tel. 0223 621610. Adres Keesschuur Middenweg 9b.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button