JeugdSportVideo

Wethouder opent met raak schot het nieuwe basketbalveld (video)

Hippolytushoef – Iedereen die graag met een bal wil spelen kan nu zijn hart ophalen, want aan De Weel is een heus basketbalveld verrezen. Het hele initiatief is gekomen door een bericht op facebook van Stef de Bueger. Hij wilde graag het basketbalveldje aan De Weel opknappen.

Dit kwam Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging ter ore en samen met andere instanties en vrijwilligers is het nu een mooi nieuw veld waar naar hartenlust kan worden gebasketbald. De officiële opening werd verricht door wethouder Mary van Gent, die met behulp van Lucas de bal vakkundig door de basket wierp.

Vooral basketbalvereniging break Out ’88 is zeer tevreden met het veld, want zij hebben nu de mogelijkheid om hier te trainen. Voorzitter Johan Krikke van de basketbalvereniging benadrukte wel dat het veld voor iedereen is, dus ook niet basketballers.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button