Nieuws

CV Wieringermeer herpakt zich

Advertentie:

Slootdorp – CV Wieringermeer won zaterdagmiddag in Zaanstad met 2-4 van RCZ. Na de misstap van vorige week heeft het team van trainer Patrick van Bunderen zich weer herpakt.

Voorsprong
In de eerste minuten kon RCZ tot twee keer toe op voorsprong komen, maar goed werk van doelman Niels Bottema voorkwam dat. Daarna kwam er een sterke periode van Wieringermeer. Kevin de Bruin kreeg de bal op maat van Thijs Boersma en het stond 0-1. Vlak voor rust werd de doorgebroken Rens Tolhuis neergelegd. Uit de vrije trap maakte Sander Veenstra de volgende treffer.

Vrije trap

Na de pauze begon het team uit Slootdorp weer slordig. In de 55e minuut maakte Ruben Meijer de 0-3 uit een scherpe vrije trap van Arthur van Bunderen. Tien minuten voor tijd scoorde de thuisploeg uit een schitterend genomen vrije trap. Kort daarna maakte de Bruin op aangeven van wederom Boersma zijn tweede treffer van de middag. Trainer van Bunderen reageerde natuurlijk enthousiast: “we hebben sportief revanche genomen, na de pijnlijke nederlaag vorige week.”

Volgende week zaterdag 14 oktober wacht DTS thuis.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button