Sport

VZV boekt knappe uitzege

Adverentie

Hollands Kroon – VZV Juro Unirek uit ´t Veld liet zaterdagavond in Wateringen zien momenteel in goede vorm te zijn. De uitwedstrijd tegen het thuis zo sterke Veneco VELO werd met 29-35 gewonnen. Het team van trainer Edwin Janssen is momenteel voldoende sterk om hoog in het linkerrijtje van de ranglijst te blijven staan.

Slotseconde
VZV had uit iets goed te maken tegen deze tegenstander. Op de allereerste speeldag van het vorige seizoen werd in de slotseconde van deze tegenstander verloren. VZV had het toen vrijwel de gehele wedstrijd zwaar gehad. Daar was deze keer niets van te merken. Al heel snel stond het team van Janssen met vijf punten voor. Wel kon de thuisploeg steeds terugkomen, en de achterstand niet groter maken. Met rust stond het 15-17.

Aantrekkelijk duel

In het tweede bedrijf werd het spel van VZV veel sterker. Zo werden de eerste drie aanvallen doeltreffend afgerond. Daarna bleef het een aantrekkelijk duel zeker voor de neutrale toeschouwer. VELO kon nog een keer redelijk terugkomen, en de achterstand was niet meer dan drie punten. VZV bleef echter rustig, en won overtuigend. Na afloop ging iedereen dan ook met een prima gevoel terug naar huis.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button