Den Helder

Afgesloten wegen bij Sinterklaasintocht Den Helder

Advertentie:

Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 16 november weer aan in Den Helder. Een veilige en gezellige intocht staat daarbij voorop. Het gezelschap maakt vanaf de hoofdingang van Willemsoord via de N250 de oversteek naar de Beatrixstraat. Om de veiligheid te garanderen is de gemeente genoodzaakt een aantal wegen af te sluiten. De gemeente probeert de hinder tot een minimum te beperken.

De wegen die afgesloten worden zijn:

  • Binnenhaven vanaf Van Kinsbergenbrug
  • Zuidstraat
  • Weststraat

Deze wegen zijn afgesloten van 10.30 tot 13.00 uur. Sommige straten zijn extra afgesloten, ook al komt Sinterklaas daar niet langs. Dat heeft te maken met de omleiding voor verkeer over de N250. Zorg ervoor dat de auto niet op een van de afgesloten wegen staat.

Bezoekers intocht Sinterklaas
Met de auto naar de intocht? Er is beperkte parkeergelegenheid bij de Sluisdijkgarage en Willemsoord (ingang zijde Marinemuseum).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button