Uitgaan

Groningse Stroatklinkers in de Cultuurschuur

Advertentie:

De Culturele Raad Wieringermeer heeft op zaterdag 23 november een bijzonder optreden georganiseerd, de Stroatklinkers komen langs.

Limburg heeft Rowwen Hèze, Gelderland Normaal, maar Groningen heeft de Stroatklinkers. Net als de legendarische Ede Staal zingen ze in hun eigen Groninger dialect. De teksten combineren de vijf muzikanten met aanstekelijke Bluegrass, Amerikaanse volksmuziek. Afgewisseld met Ierse folk, bekend werk uit de popmuziek en akoestische instrumentale nummers.

De Stroatklinkers staan op het podium garant voor een flinke dosis vakmanschap, entertainment en speelplezier. Voor de Groningers die zijn neergestreken in deze regio of lijntjes hebben met de provincie of stad Groningen een must om mee te maken, hoewel iedereen er van zal genieten.

Kaartverkoop
Het optreden in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal. Reserveren hoeft niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere via 0227 58 1781.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button