Hollands Kroon

Meedenken en doen in Hollands Kroon

Adverentie

Gemeente Hollands Kroon heeft in september een oproep gedaan om ideeën en initiatieven in te sturen die bijdragen aan een sociaal leefbaar dorp. Met sociale leefbaarheid bedoelen zij dat er voldoende activiteiten zijn voor jong en oud, waarmee bijvoorbeeld eenzaamheid bestreden kan worden. Inmiddels stromen er al aardig wat reacties binnen.

Er zijn met name vragen over ondersteuning zoals ‘Hoe zet ik een plan op?’, ‘Kan ik ook een enquête uitzetten in mijn dorp?’ en ‘Hoe leg ik de verbinding met andere verenigingen in mijn dorp?’. Bij al deze vragen kan de gemeente ondersteuning bieden. Ook nieuwe ideeën en initiatieven zijn nog steeds welkom.

Alle informatie over het indienen van initiatieven is hier terugvinden. Contact opnemen kan via het e-mailadres leefbaarheid@hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button