Den Helder

Napoleonroute gekozen tot favoriete hardlooproute

Advertentie:

De winnaar van de verkiezing Favoriete hardlooproute van 2019 is bekend: het is de Napoleon Route in Den Helder. Nieuwedieper Anton van der Wulp nomineerde de route, die vervolgens de meeste stemmen wist te bemachtigen. Vanuit heel Nederland werden 249 routes ingezonden bij hardlopen.nl.

“Hardlopen in en rondom Den Helder is prachtig. De stranden zijn hier breed en rustig en we hebben de meeste zonuren. Lopers uit de omgeving Amsterdam zouden eens deze kant op moeten komen”, gaf Van der Wulp aan als motivatie voor zijn nominatie van de Napoleonroute. De route is ontworpen door SV Noordkop Atletiek. “Alle facetten van hardlopen kom je hier tegen: vlakke dijken in de wind, tientallen heuvels, bos en duin. Over verharde en onverharde paden. Je moet wel tegen een beetje wind kunnen, want het waait hier vaak.”

Klik hier voor meer informatie

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button