Uitgaan

Sinterklaas en Piet in brei en haakcafé

Het brei en haakcafé, in het Dorpshuis te Hippolytushoef, staat op 13 november open voor het thema Sinterklaas en Piet. Hoe leuk is het om met dit thema aan de slag te gaan en een grote knuffel Piet of een klein cadeautje voor in de schoen te maken. Bezoekers kunnen ook al aan de slag gaan voor de kerst, want ook daar is van alles voor te bedenken. Er is altijd plaats voor nieuwe creatievelingen. Patronen zijn er net als nieuwe ideeën ruim voor handen.

De volgende bijeenkomst is 4 december. Het café is geopend van 9.30 tot 11.30 uur, locatie Kerkhofsteeg te Hippolytushoef. De activiteit staat onder leiding van Gerdien Ottens, Alie Kool en Jeannette Renooij. Kosten voor deelname bedragen € 5,- per persoon, dit is inclusief koffie of thee. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon 0227-593043 of 06-14989938.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button