Den Helder

Verkiezing Jutter van het Jaar gaat weer van start

Twintig keer is de titel Jutter van het Jaar al uitgereikt. Wie is volgens bewoners van Den Helder de volgende Jutter van het Jaar? Wie doet goed voor de stad, de buurt en zijn of haar medemens? Tot 9 december kan de favoriete ‘Jutter’ aangedragen worden voor de titel Jutter van het Jaar 2019.

Kandidaten worden getoetst op hun bijdrage aan de stad. Wat doen zij om Den Helder mooier, leefbaarder en socialer te maken? Zijn zij een voorbeeld voor anderen? Inspireren hun verhalen om anderen aan te sporen zich ook voor de stad in te zetten?

Iemand op het oog die voor de titel in aanmerking komt? Draag hem of haar dan voor. In het voorstel moet tot uitdrukking komen op welke wijze de kandidaat zich het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt en waarom dit van betekenis was voor Den Helder. Uit de voorgedragen kandidaten kiest de jury, bestaande uit een selectie van oud-winnaars, de winnaar. Deze wordt op 6 januari 2020, tijdens de nieuwjaarsreceptie, bekend gemaakt.

Nomineren
Nomineer voor maandag 9 december 2019 een favoriete kandidaat. Gebruik hiervoor het formulier dat op te vragen is bij het bureau kabinet via telefoon (0223) 678161 of 678162 of via e-mailadres d.goudswaardt@denhelder.nl of h.van.der.werff@denhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button