Den HelderJeugd

Hulp gezocht voor Avondvierdaagse Julianadorp

Julianadorp – Het is herfst en toch word er al vooruitgeblikt naar de prille zomer van 2021. Het bestuur van de avondvierdaagse Julianadorp hoop dat het corona-virus de kop ingedrukt is, zodat er duizend deelnemers weer de vierdaagse kunnen lopen. De datum is maandag 17 mei tot en met donderdag 20 mei 2021.

De vereniging heeft meegedaan aan Rabobank Clubsupport. Leden van de bank konden hun stem uitbrengen op de club van hun keuze. Voorgaande jaren is de stichting enorm geholpen met de bijdrage. Afgelopen week ontving de stichting de cheque met de opbrengst van dit jaar: 260,94 euro.

Gezocht: Verkeersregelaars
Duizend kinderen en volwassenen hoop stichting avondvierdaagse te verwelkomen in mei. “We hebben een mooi bestand van medewerkers, maar er valt wel eens iemand af. Daarom hebben we plek voor verkeersregelaars, die de avondvierdaagse in goede banen willen leiden. Het kost maar een uurtje per dag. En lukt het niet om vier dagen te helpen, dan is dat geen probleem: alle hulp is welkom. Iedereen krijgt vooraf een korte cursus en vanuit de stichting Avondvierdaagse is er begeleiding. Na de intocht sluiten we het geheel af met een welverdiend hapje en drankje”, aldus een van de medewerkers van de stichting avondvierdaagse. Aanmelden kan via info@avondvierdaagsejulianadorp.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button