Uitgaan

Come Back Concert muziekvereniging Wieringerwaard

Wieringerwaard – Na lange tijd kan muziekvereniging Wieringerwaard op 13 november weer een ouderwets live concert geven. Het concert heet dus niet voor niets het “Come Back Concert”.

De concerten van de muziekvereniging waren altijd een feestje en dat moet zo blijven. Ook deze keer is er alles aan gedaan om de bezoekers te laten genieten van een gevarieerd muziekaanbod door beide orkesten. Bezoekers worden muzikaal meegenomen naar concertzalen en disco’s, van aandachtig luisteren tot het willen swingen op de muziek. Of anders gezegd: hedendaagse en terug-in-de-tijd muziek zullen de revue passeren. Een avondvullend programma dat om 20.00 uur start.

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 13 november in de gymzaal naast het dorpshuis aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. Bij het concert gelden de corona-voorschriften (qr-code en id-bewijs). De gymzaal biedt voldoende ruimte aan bezoekers en concertleden.

Toegangskaarten a € 7,50 per persoon zijn te koop bij tankstation Van Zijl aan de Molenweg in Wieringerwaard. Nog onbekend is of er kaartverkoop aan de zaal mogelijk is. De laatste informatie hierover en nog meer vindt u op de site van de muziekvereniging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button