Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

Lokaal Mantelzorgjournaal op Regio Noordkop TV

Regio Noordkop – Het is de week van de Mantelzorg en in dat kader wordt de gehele week een speciaal mantelzorgjournaal uitgezonden op Regio Noordkop TV. De journaals zijn van maandag tot en met vrijdag te bekijken en worden uitgezonden om 19.00 en 22.00 uur.

In samenwerking met het Mantelzorgcentrum zijn de afgelopen periode opnames gemaakt van allerlei activiteiten. Zo gingen medewerkers van het Mantelzorgcentrum de deuren langs om mantelzorgers persoonlijk te bedanken en werden op verschillende locaties speciale ontbijtochtend georganiseerd voor werkende mantelzorgers.

De uitzendingen worden de volgende dag nogmaals herhaald om 9.00 uur en 13.00 uur. De mantelzorgjournaals zijn te volgen via Regio Noordkop TV. Klik hier voor de frequenties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button