Jeugd

Media voor kleintjes in School 7

Adverentie

Den Helder – Kopgroep Bibliotheken organiseert donderdag 11 november om 09:30 uur, in School 7, een ochtend voor de kleintjes. Met de speciale ‘Lab out of the Box’ leren kinderen tussen de 2 en 4 jaar spelenderwijs omgaan met verschillende soorten media.

Dat doen zij aan de hand van een boek, zoals “Rupsje Nooitgenoeg” en “Kikker en het avontuur”. De Lab out of the Box ‘Media voor kleintjes’ leskist is er speciaal op ingericht om kinderen belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden aan te leren. Zo leren ze problemen op te lossen, kritisch te denken, te communiceren en samen te werken. Kortom, Lab out of the Box bereidt ze goed voor op hun toekomst.

Meedoen is gratis, maar graag wel even aanmelden. Aanmelden kan op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. leer ze eerst maar weer eens normaal, taal, lezen, schrijven en rekenen……
    het huidige niveau is om te janken

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: