Nieuws

Welkers Notarissen helpt Kunsttuin Winkel

Advertentie:

Hollands Kroon – Op de Beursvloer Hollands Kroon 2023 maakten Ger en Mientje Leegwater van het Nederlands Kremlin in Winkel een match met Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen uit Wieringerwerf. Deze match hield in dat Jacqueline kosteloos de statuten van de stichting gaat aanpassen. Dit om voor nu en in de toekomst vast te leggen wat er met de kunsttuin en de creaties van Ger kan en mag gebeuren.

Belangrijk is hierbij de vastlegging dat de kunsttuin straks officieel Kunsttuin Winkel heet. Al zal voor velen de naam Nederlands Kremlin vertrouwd in de oren blijven klinken, maar de tuin is zoveel meer dat het een naam verdient die meer omvat.

Ook dit jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon op woensdag 20 maart in RSG Wiringherlant. Kunsttuin Winkel en Welkers Notarissen zijn daar wederom als deelnemers aanwezig. Jacqueline Wegink is, evenals de vorige jaren, als notaris lid van de rekenkamer. Meer informatie over de beursvloer is op de website van de Hollands Kroonse uitdaging te lezen.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button