Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergadering CDA Hollands Kroon

Wieringerwerf – De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 17 november om 20.00 uur. De vergadering vindt plaats in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein 1).

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 25 november, met uitloop op 30 november, besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Naar verwachting komen onder meer de toekomst van Veerburg, het koersdocument voor de agrarische sector en het energieneutraal maken van de gemeentelijke gebouwen aan de orde.

Ook wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button