Kop van Noord-HollandZakelijk

Startersevenement Kop van Noord-Holland uitgesteld

Kop van Noord-Holland – Het startersevenement voor alle (startende) ondernemers uit de regio Kop van Noord-Holland, op maandag 15 november, wordt verplaatst vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Een nieuwe datum wordt later geprikt.

De organiserende gemeenten, Rabobank Kop van Noord-Holland en Stichting Startersloket wilden met het evenement starters informeren en de gelegenheid geven om te netwerken. Met name dat laatste wordt lastig op anderhalve meter. Bovendien vinden ze dat het organiseren van een fysiek netwerkevenement nu niet passend is. Door het Startersevenement op een later moment te organiseren hopen de organisatoren echt een inspirerend netwerkmoment te bieden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button