SchagenZakelijk

Bakkerij Dunselman opent filiaal in Makado Schagen

Advertentie:

Schagen – Bakkerij Dunselman heeft sinds 1 oktober drie nieuwe eigenaren. Zoon Barry, schoondochter Anne en zoon Peter Jr. zijn officieel toegetreden tot het familiebedrijf. Het bedrijf dat is opgericht in 1860, wordt daarmee voortgezet en is klaar voor de toekomst. De eerstvolgende grote stap is een vestiging in het Makado Centrum Schagen.

Ondanks de lastige tijden in bakkend Nederland gaat de familie Dunselman op volle koers vooruit. Peter Jr. zegt: “We zijn ontzettend trots dat we ons mooie familiebedrijf mogen voortzetten. Het is een groot voorrecht dat samen met mijn broer, schoonzus en vader te kunnen doen. Ondanks de crisis in de wereld blijven we investeren in de toekomst van het bedrijf. Door de uitbreiding in Schagen zorgen we voor groei en kunnen we continu├»teit waarborgen. Dat geeft positieve energie en vertrouwen.”

Zevende winkel
Op dit moment is de renovatie van het Makado Centrum nog in volle gang. Begin april wordt het compleet nieuwe versplein opgeleverd en zal Dunselman kort daarna haar zevende winkel openen. “De ambitie van de projectontwikkelaar sluit naadloos aan op onze visie van winkelbeleving. Toen we de uitgewerkte plannen zagen, voelde dat direct goed. Het kwaliteitsniveau van het nieuwe versplein is uniek in de regio en onze winkel speelt daarop in. We integreren onder andere een chocolaterie direct aan de passage. Winkelend publiek krijgt hierdoor de gelegenheid om iedere dag live mee te kijken met onze Schagenese chocolatier Robert Winters, die de lekkerste chocolade maakt”, aldus Peter Jr.

Sinds begin dit jaar staat de zesde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Zij hebben de missie om met de lekkerste bakkersproducten mensen te laten genieten van ieder eetmoment. Het van origine Helderse bedrijf bakt al ruim 160 jaar voor hun klanten in de regio. Van gebak op de veerboot naar Texel tot Dorper Roomflappen en van Wieringer Jodenkoeken tot Helderse Broeders. En dat blijven ze de komende jaren doen. Met dezelfde familie, dezelfde passie en dezelfde hoogwaardige standaard voor kwaliteit en service.

Werken bij de bakker? Bekijk de website bakkerijdunselman.nl/schagen voor meer info of neem direct contact op met anne@bakkerijdunselman.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button