Hollands KroonPolitiek

Openbare vergaderingen fracties Hollands Kroon

Hollands Kroon – Ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 24 november organiseren verschillende fracties uit de gemeente Hollands Kroon een openbare fractievergadering. Inwoners die iets te berde willen brengen tijdens de raadsvergadering kunnen terecht bij het Raadscafé in Dorpshuis Harmonie in ’t Veld op 22 november tussen 20 en 22 uur.

  • PvdA vergadert op woensdag 16 november in MFA De Ontmoeting te Anna Paulowna, aanvang 20:00. Aanmelden kan bij Sylvia Buczynski (06 5137 0126). Op de planning staat de agenda van de raadsvergadering, de participatieverordering en bestemmingsplan Mientweg 46. Onderwerpen aandragen kan via hollandskroon.pvda.nl.
  • GroenLinks komt op maandag 14 november bijeen in De Zingende Wielen bij Den Oever, aanvang 19:30. Aanmelden kan via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Op de agenda staan onder meer de onderwerpen van de raadsvergadering en de door insprekers aangedragen punten. Meer informatie via hollandskroon.groenlinks.nl
Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button