Uitgaan

Koor Elan geeft optreden in de Keesschuur

Adverentie

Anna Paulowna – Koor Elan uit Callantsoog geeft zondag 12 november een optreden in de Keesschuur. De groep draagt Engelse en Nederlandse popnummers voor.

Elan, dat acht jaar geleden werd opgericht, bestaat uit veertig enthousiaste leden uit Callantsoog en de nabije omgeving. Bij de oprichting van het koor hadden de meesten nog nooit in een koor gezongen. Inmiddels is Elan uitgegroeid tot een combinatie met meerstemmige zang, waar gezelligheid, samen oefenen en af en toe een optreden hun belangrijkste pijlers zijn. Elan trad zelfs een keer op in Paradiso. Het koor staat voor meerstemmige popmuziek, meestal in de Engelse taal en enkele nummers in het Nederlands.

Elan dat onder leiding staat van dirigent André, speelt 12 november dus in de Keesschuur. Het atelier is open om 13:00 uur, het concert begint om 14:00 uur. Het concert aan Middenweg 9b in Anna Paulowna is gratis te bezoeken. Verzocht wordt om te parkeren bij de begraafplaats, op vijf minuten loopafstand.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button