Winst voor Zeemacht en DWOW

Het was vrijdag weer Ladies Night bij MSV Zeemacht zaalvoetbal in sporthal de Brug in Den Helder. Dames 2 van de damesselectie opende de avond met een op papier lastige wedstrijd tegen DWOW. De eerste 25 minuten konden de dames van het thuisteam goed bijblijven, ondanks dat ze met rust tegen een achterstand aankeken, 0-1.

Na de korte onderbreking werd het de gasten, DWOW, niet lastig meer gemaakt. Ze konden de stand ook rustig uitbreiden en met een eindstand van 0-5 werden de punten meegenomen naar Wieringerwerf.

Dames 1 van Zeemacht nam het op tegen Sporting S. Het bezoekende team liet vanaf het begin weten dat ze niet voor niets naar Den Helder gekomen waren. Na een paar minuten lieten ze dit blijken door op 0-1 te komen. Zeemacht bleef het eigen spel spelen en niet heel veel later werd het gelijk door Bianca Kwast. Het was ook Bianca Kwast die er voor zorgde dat de voorsprong werd neergezet. Hierna was het verzet van Sporting S gebroken. Het thuis team liep soepel uit waarbij het ene doelpunt nog mooier was dan het andere. Met een eindstand van 11-1 zorgden de dames ervoor dat ze stevig in de kop van de ranglijst hebben gevestigd.

Maandag 9 december speelt het eerste team een uitwedstrijd in Wognum tegen Wognum Nicols vr1.