112

Auto bijna te water bij ongeval N248

Barsingerhorn – Bij een ongeval op de N248 is maandagavond omstreeks 22:30 uur, ter hoogte van Barsingerhorn, een auto bijna te water geraakt. Een busje keerde op de weg en de achterop komende auto knalde aan de zijkant van het busje.

De auto moest uitwijken en is daardoor bijna te water geraakt. De bestuurster is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De N248 is enige tijd afgesloten geweest en de berger heeft de auto geborgen.

Petitie
Dit is niet de eerste keer dat er een ongeval gebeurt op de N248. Saskia Ruigrok uit Wieringerwaard heeft een petitie gestart na een dodelijk ongeval bij de oversteek. Daarbij kwam de 16-jarige Tijme Zoetelief om het leven. De petitie dringt aan op maatregelen om de oversteek veiliger te maken: “Ik denk dat iedereen zich nu wel bewust is van de urgentie.” Dat de petitie in korte tijd zoveel handtekeningen oplevert, valt zelfs de beheerders van Petitie.nl op. Ruigrok: “Ze stuurden mij een bericht over wat er aan de hand was, want voor een lokaal initiatief gaat het echt heel hard. Dat geeft wel aan hoe het speelt hier in de regio.”

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button