Uitgaan

De Helderse Vallei is weer open

Den Helder – De Helderse Vallei is van dinsdag tot en met zondag is geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Er worden ook weer een aantal activiteiten op en rond het terrein georganiseerd. Hou de agenda in de gaten voor de activiteiten.

Op maandag 21 december is De Helderse Vallei extra geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Vanaf vrijdag 25 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 is De Helderse Vallei gesloten vanwege de te verwachten drukte en het risico hiervan in verband met COVID-19. Voor de Helderse Vallei staat veiligheid van de bezoekers, medewerkers en dieren voorop. Daarom is besloten om naast de feestdagen ook alle dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw te sluiten.

Het blijft mogelijk De Helderse Vallei te bezoeken zonder reservering vooraf. Wel gelden nog steeds een aantal speciale regels op het terrein en in de gebouwen in verband met corona, deze zijn hieronder te vinden:

  • Vanaf donderdag 19 november zijn het duurzaamheidscentrum, de stadsboerderij en bijna alle andere faciliteiten weer geopend. Reservering vooraf is niet nodig.
  • Voor ieders veiligheid zal er, als het te druk wordt, om de anderhalve meter onderlinge afstand tussen bezoekers te bewaren, een rood stoplicht branden. Bezoekers worden dan verzocht om op een later moment terug te komen.
  • Bezoek De Helderse Vallei met een groep van maximaal vier personen (boven 12 jaar) en hou onderling anderhalve meter afstand als je niet tot één huishouden behoort.
  • Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in het duurzaamheidscentrum verplicht (dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar).
  • Op bezoek bij de Helderse Vallei? Doe dan eerst de gezondheidscheck. Klik hier.
Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button