Den HelderJeugd

Kerstactiviteiten in het Reddingmuseum

Den Helder – Tijdens de Kerstvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen. In het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers in namelijk een kerstspeurtocht georganiseerd.

De Kerstman is langs geweest bij het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en dat is te merken. De Kerstman heeft allerlei foto’s genomen in het museum en daar heeft hij een speurtocht van gemaakt, om zo niet te vergeten waar hij het cadeau van Rudolph het rendier heeft verstopt.

Kinderen kunnen de Kerstman helpen met ontdekken waar hij het cadeautje heeft verstopt. Ook zijn de Kerstman en zijn hulpjes een beetje onhandig geweest en zijn er een hoop cadeaus in het water gevallen. Zo is er de activiteit reddingboeiwerpen om alle cadeaus weer op het droge te krijgen.

Voor meer informatie over alle activiteiten in het Reddingmuseum tijdens de Kerstvakantie, zie reddingmuseum.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button