Den HelderSportVideo

Suns vragen kabinet om perspectief (video)

Adverentie

Den Helder – Laat ons weer spelen! Dat is de noodkreet van de Den Helder Suns, die net als vele andere (top)sporters niets liever willen dan weer wedstrijden spelen. In een video gericht aan Mark Rutte en het kabinet roept coach Peter van Noord op de sporters weer enig perspectief te bieden.

“Al tien maanden lang kunnen we niets. We hebben twee van de twaalf maanden kunnen spelen. We werken ons dagelijks in het zweet volgens uw richtlijnen, maar het voelt als varen op een oceaan zonder enige haven in zicht. De brandstof begint op te raken. Ondanks alle protocollen is er geen enkel perspectief. Geef ons een kompas om op te varen!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button