112

Voertuigen botsen, politiemotor aangereden

Slootdorp – Twee voertuigen zijn dinsdagmiddag op de Nieuwsluizerweg met elkaar in botsing gekomen. Twee ambulances kwamen ter plaatse en hebben beide slachtoffers meegenomen naar het ziekenhuis. De weg is vanwege het ongeval en onderzoek enige tijd volledig afgesloten geweest.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en de bakwagen is door het ongeval over de kop geslagen en stond midden op de weg, met de lading deels op de weg.

Een motor van een agent die op de weg stond vanwege een ongeval werd vervolgens aangereden door een bestelbus die wilde keren bij de afzetting. De motor is door het ongeval beschadigd geraakt. De betreffende agent heeft samen met de betrokken bestuurder een schadeformulier ingevuld, waarna de bestuurder weer kon vertrekken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button