Hollands Kroon

Hollands Kroon stuurt flyer over bijstandsregelingen rond

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon stuurt flyers met informatie over gemeentelijke bijstandsregelingen rond. Daarop staan alle ondersteuningsmogelijkheden. Steeds meer mensen komen door toenemende kosten in geldproblemen.

Via de gemeente kunnen mensen met geldproblemen onder andere aanspraak maken op het ‘Meedoen-budget’, Individuele inkomenstoeslag of bijzondere bijstand. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Hollands Kroon. De flyer met informatie valt eerdaags op de mat.

Ook is het mogelijk langs te gaan op het informatiepunt digitale overheid (IDO) in de bibliotheek. Deze hulp is gratis en er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. De locaties en openingstijden van de bibliotheek staan ook op de website van de gemeente.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button