Schagen

Werkzaamheden N502 in gemeente Schagen

Advertentie:

Schagen – De provincie Noord-Holland vernieuwt vanaf 6 oktober 2021 de provinciale weg N502 (Zuidschinkeldijk / Westerduinweg / Pettemerweg) in de gemeente Schagen. Dit gebeurt in twee fasen om de verkeershinder te beperken.

Aannemer WaakSaam voert het werk aan het asfalt uit. Vanwege de werkzaamheden is de N502 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De omleidingsroute loopt via de N9. Het fietspad blijft open.

Fase 1: Burgervlotbrug – Petten afgesloten 6 – 12 oktober

De eerste fase is van woensdag 6 oktober 7.00 uur tot dinsdag 12 oktober 16.00 uur op het deel van Burgervlotbrug tot Petten (Hectometerpaal 0.1 – 1.5). Bekijk de website van WaakSaam voor de omleidingsroute.

Fase 2: Zwanenwater – Callantsoog afgesloten 13 – 22 oktober
Daarna start WaakSaam met de tweede fase, tussen het Zwanenwater en Callantsoog (hectometerpaal 7.6 – 11.2). Deze werkzaamheden duren van woensdag 13 oktober 7.00 uur tot vrijdag 22 oktober 16.00 uur. Bekijk de website van WaakSaam voor de omleidingsroute in fase 2.

Bewoners of ondernemers kunnen hun adres blijven bereiken via het fietspad of worden over de rijbaan langs de werkzaamheden geleid door verkeersregelaars. Spoedritten van de nood- en hulpdiensten hebben altijd doorgang via het werkgebied.

Connexxion
In fase 2 van de werkzaamheden volgt lijn 152 de normale route, met uitzondering van 19 en 20 oktober. Op deze dagen volgt de bus een omleidingsroute. Meer informatie over de aangepaste dienstregeling van lijn 152 staat op www.overal.nl onder ‘storingen en omleidingen’ (Connexxion).

Meer informatie
Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Of kijk op www.waaksaam.com. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Volg dan de regionale Facebookpagina (@KopNoordHolland).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button