Uitgaan

City Life Church Den Helder organiseert kerstviering

Advertentie:

Den Helder – City Life Church Den Helder houdt op 24 december twee kerstdiensten. Tijdens de eerste dienst is er speciaal voor de kinderen een kidskerstfeest met daarin het kerstverhaal van zandkunstenares verbeeld.

“Laat het Kerstverhaal tot leven komen tijdens onze kerstdiensten, waar de kunst van zand zich vermengt met het tijdloze kerstverhaal”, vertelt Marloes Huisman in een persbericht. “Een unieke ervaring voor volwassenen, waarbij elke korrel zand een deel van het eeuwenoude verhaal van de geboorte van Jezus vertelt.” De parentroom beschikt over een livestream en is beide diensten open. Bij beide kerstdiensten is een worshipband, photobooth, chocolademelk en glühwein aanwezig.

De eerste dienst, inclusief kidskerstfeest, begint om 19:00 uur. De tweede dienst gaat om 21:00 uur van start. De kerk is gevestigd aan Annie Romein-Verschoorlaan 11 in Den Helder. Gratis reserveren kan via de website van City Life Church Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button