Hollands Kroon

Cor Molenaar presenteert resultaten Belevingsmonitor Hollands Kroon

Advertentie:

Den Oever – In Het Vikingschip in Den Oever worden maandag 20 januari de onderzoeksresultaten van de Belevingsmonitor Hollands Kroon gepresenteerd. Prof. Dr. Cor Molenaar verzorgt de presentatie. Behalve de presentatie van de onderzoeksresultaten zal ook de visie van de Rabobank op de toekomst van de Detailhandel worden gedeeld. Daarnaast hebben ook de gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon een rol op deze avond.

Alle ondernemers in Hollands Kroon en een ieder die zich betrokken voelt bij de Detailhandel in Hollands Kroon worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. De avond begint om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. De locatie is Het Vikingschip, Robbenoordweg 11 A in Den Oever. Belangstellenden worden verzocht zich van tevoren aan te melden per e-mail, via info@ofhk.nl onder vermelding van naam, bedrijf of organisatie en woon- of vestigingsplaats.

De Belevingsmonitor Hollands Kroon
Inwoners van Hollands Kroon zijn in het najaar gevraagd naar hun winkelbeleving. Zij konden de winkelgebieden in Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwerf, Middenmeer, Hippolytushoef en Nieuwe Niedorp via een online enquête beoordelen op diverse onderwerpen, zoals openingstijden, winkelaanbod, openbare voorzieningen, aantrekkelijkheid van het gebied, en gastvrijheid. In de Belevingsmonitor Hollands Kroon is informatie opgehaald over wat de consument graag wil. Met dit onderzoek wordt een basis gelegd waarop gewerkt kan worden aan meer toekomstbestendige winkelgebieden in de gemeente Hollands Kroon. Nu is het moment aangebroken om de resultaten te presenteren aan alle betrokkenen.

Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van de gemeente Hollands Kroon in samenwerking met de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) en de Rabobank Kop van Noord-Holland.

Wat is de belevingsmonitor?
De Belevingsmonitor is een onderzoeksprogramma dat inzicht geeft in hoe bezoekers en of inwoners van een gebied een aangewezen winkelgebied beoordelen. Dit gebeurt aan de hand van een hedonisch model (hedonisch = beleving) waarbij de winkelbeleving centraal staat. Het model is ontworpen in samenwerking met Prof. Dr. C.N. Molenaar, buitengewoon hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, om de hedonisme waarde in een winkelgebied inzichtelijk te maken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button