Den HelderZakelijk

Nieuwe winkel voor Univé in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Univé krijgt een nieuwe winkellocatie in Den Helder. Op 15 januari verhuist de coöperatie naar de Middenweg 163, nabij de watertoren. Volgens Kayleigh Lieuwma-Bouman, winkelcoördinator van Univé Den Helder, is de nieuwe locatie in de binnenstad “ideaal om toegankelijk en persoonlijk onze dienstverlening in Den Helder en omgeving voort te blijven zetten”.

Lange tijd had Univé Den Helder haar vaste standplaats in gebouw De Koploper. Nadat het pand aan de Prins Hendriklaan verkocht werd, verhuisde de winkel eind mei vorig jaar tijdelijk naar het Julianaplein. Niet ver hiervandaan neemt Univé deze maand definitief zijn intrek aan de Middenweg. Kayleigh is blij dat de winkel prominent aanwezig blijft in het hart van de marinestad. “De winkels van Univé zijn even onderscheidend als kenmerkend voor onze coöperatie. Ook in Den Helder merken we dat we hierdoor extra toegankelijk zijn voor de ruim 26.000 leden uit de stad en omgeving, die gemakkelijk en vaak zonder afspraak even binnenkomen voor advies.”

Niet alleen is de winkel cruciaal voor de lokale betrokkenheid, ook geeft de nieuwe uitvalsbasis Univé meer mogelijkheden om haar dienstverlening uit te breiden. Kayleigh: “Waren we vroeger vooral een verzekeraar, anno 2020 willen we onze leden op een breder vlak zekerheid bieden. Door vanuit onze winkel bijvoorbeeld EHBO-cursussen, brandblusvoorlichting, inbraakpreventieavonden en gezondheidsdagen te organiseren zijn we maatschappelijk relevant én dragen we eraan bij dat risico’s voorkomen worden en gevolgen beperkt blijven.”

Opening winkel
Hoewel Univé op woensdag 15 januari de deuren van haar nieuwe winkel in Den Helder al opent, vindt de officiële opening van het pand plaats op zaterdag 8 februari. Belangstellenden zijn dan van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom om te komen genieten van een hapje en een drankje. Een cartoonist verzorgt ter plaatse karikaturen van de bezoekers en om 10.30 uur en 13.00 uur starten vanuit de winkel twee wandeltochten die langs de mooiste plaatsen van Den Helder voeren. Om 11.00 uur reikt Univé intussen een waardecheque van € 1000 uit aan twee lokale goede doelen, waarvoor gestemd kan worden via unive-goeddoel.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button