Hollands Kroon

Reizend Alzheimer Café naar Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp – Het Reizend Alzheimer Café van Hollands Kroon komt donderdag 30 januari 2020 weer naar Nieuwe Niedorp. Deze keer is het onderwerp: “Waardering voor mantelzorgers”.

Gastspreker is Marianne Weel. Zij is consulent bij het Mantelzorgcentrum voor onder meer de gemeente Hollands Kroon. Zij vertelt deze avond over de diensten en mogelijkheden van het Mantelzorgcentrum. Die zijn voor alle mantelzorgers beschikbaar. Denk daarbij aan zaken als respijtzorg, familiegesprekken, hulp bij het aanvragen van verschillende voorzieningen en het zoeken naar zorg op maat. Er is ruime gelegenheid om met Marianne Weel en met elkaar over dit onderwerp in gesprek te gaan.

Op donderdag 30 januari zijn belangstellenden welkom vanaf 19.15 uur in het restaurant van Woonzorgcentrum De Trambaan, aan de Koperwiek 30 in Nieuwe Niedorp. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.

Neem voor meer informatie contact op met Nel Teeuwisse, via tel. (0224 -751 902).

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button