Sport

Rhönrad kampioenschap bij Turnlust

Advertentie:

Den Helder – De Noord-Nederlandse Kampioenschappen Rhönrad worden zaterdag 18 januari gehouden in De Draaikolk, aan de Dollardlaan 202 in Den Helder. De wedstrijden worden voor de 4e keer georganiseerd door Turnlust.

Voor deze wedstrijden zijn de verenigingen met een rhönrad-afdeling uitgenodigd uit de provincies Groningen, Friesland en Noord-Holland. Alle verenigingen hebben de uitnodiging aangenomen. In totaal komen ruim zestig deelnemers naar Den Helder.

De turners en turnsters meten hun krachten op recreatief niveau. Voor deze categorieën zijn er weinig wedstrijden., dus is dit kampioenschap een activiteit waar iedereen graag aan meedoet. Alle deelnemers moeten hun vaardigheden laten zien in een driekamp. Deze bestaat uit rechtuit, spiralen en sprong. Turnlust doet mee met vijftien deelnemers.

De wedstrijden beginnen om 11.30 uur en de prijsuitreiking wordt verwacht om 17.30 uur. De organisatie van Turnlust hoopt op een grote publieke belangstelling, want de entree is gratis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button