Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Vacature: fulltime verslaggever RTV

Advertentie:

Den Helder – Regio Noordkop is op zoek naar een algemeen verslaggever voor radio en tv. Het werkgebied is de Kop van Noord-Holland, met de nadruk op Den Helder en Hollands Kroon.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en journalistiek is opgeleid (of aantoonbare ervaring heeft met het maken van videoreportages). Hij/zij heeft ervaring met het maken van videoreportages en kan monteren met Adobe Premiere. Ervaring op het gebied van radio (maken van interviews en/of reportages) is een pre, evenals het bezit van rijbewijs B.

We bieden een baan met veel vrijheid en in eerste instantie een fulltime jaarcontract met ingang van 1 maart 2020. Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button