Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Vacature: fulltime verslaggever RTV

Den Helder – Regio Noordkop is op zoek naar een algemeen verslaggever voor radio en tv. Het werkgebied is de Kop van Noord-Holland, met de nadruk op Den Helder en Hollands Kroon.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en journalistiek is opgeleid (of aantoonbare ervaring heeft met het maken van videoreportages). Hij/zij heeft ervaring met het maken van videoreportages en kan monteren met Adobe Premiere. Ervaring op het gebied van radio (maken van interviews en/of reportages) is een pre, evenals het bezit van rijbewijs B.

We bieden een baan met veel vrijheid en in eerste instantie een fulltime jaarcontract met ingang van 1 maart 2020. Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close