Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Vacature: politiek verslaggever (0,8 fte)

Den Helder – Regio Noordkop is op zoek naar een politiek verslaggever. Hij/zij doet verslag van de raadsvergaderingen in Den Helder en Hollands Kroon, bezoekt persconferenties en maakt verhalen over de politieke ontwikkelingen in de regio.

Regio Noordkop is de lokale streekomroep voor de Kop van Noord-Holland. Het is een samenwerking tussen LOS Den Helder en RTV Noordkop en heeft de beschikking over een tv-kanaal (Regio Noordkop TV), twee radiozenders (LOS Radio, Noordkop Radio), een website (regionoordkop.nl) en is verder actief op social media.

We bieden een baan met veel vrijheid en in eerste instantie een jaarcontract voor 0,8 fte, voor de periode van 1 maart 2020 t/m 28 februari 2021. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, in bezit is van rijbewijs B, journalistiek is opgeleid en enkele jaren ervaring heeft.

Interesse? Meer weten? Bel tijdens kantooruren met 0223-684609 of e-mail je cv naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button