Den HelderLOS Den Helder

Nieuwe programma’s op LOS radio

Den Helder – Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent op LOS radio ook tijd voor drie nieuwe programma’s. Afgelopen woensdag is “Noordkop’s New Country” gestart, zondagavond begint Typisch 80 en dinsdag 19 januari is het tijd voor de lancering van Ed’s Nederhits.

Noordkop’s New Country is een nieuw wekelijks countryprogramma op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, gepresenteerd door Hans van Reek. Hij laat niet alleen de nieuwste releases uit de countrywereld horen, ook de top 5 uit de countryhitlijsten en wetenswaardigheden rondom de countryartiest of -muziek. Dit alles in samenwerking met NewCountry.nl, de website voor ‘new country’-minnend Nederland. Tijdens het uurtje “Noordkop’s New Classic Country” ligt de nadruk op countrymuziek uit een recent verleden, met daaromheen biografieën van countryartiesten en andere wetenswaardigheden.

In Typisch 80 neemt Ronald Boutkan de luisteraar mee naar, zoals de naam al doet vermoeden, de jaren tachtig. Dat gebeurt elke zondagavond tussen 19.00 en 21.00 uur op alfabetische volgorde. Het is een waar ratjetoe van tachtiger jarenmuziek, van een mooie loveballad tot een stevige rocksong en van Hollandstalige hits tot verrassende albumtracks.

Nederpop
Ed Diederich, in Den Helder wellicht beter bekend als DJ Eduardo, begint 19 januari met een twee uur durend programma vol met louter Nederpop. Doe Maar en De Dijk, maar natuurlijk ook George Baker, Golden Earring en Kayak kunnen zomaar voorbijkomen. Ed’s Nederhits is te beluisteren tussen 18.00 en 20.00 uur.

Luisteren naar deze en meer programma’s? Klik hier voor een overzicht van alle frequenties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button