Uitgaan

Inschrijving 38e Pop in de Kop start woensdag

Den Helder – Wie mee wil doen aan de 38e editie van muziekquiz Pop in de Kop kan zich vanaf woensdag 11 januari inschrijven. Dat kan, als team, via de website van theater De Kampanje. De quiz vindt op 19 februari plaats in de Stadshal.

Het inschrijfgeld is met ingang van deze editie verhoogd, zo laat de organisatie weten. Teams betalen voortaan 25 euro voor hun deelname. De verhoging is noodzakelijk in verband met oplopende kosten.

De Muziekquiz Pop in de Kop bestaat sinds 2001 en werd tot 2019 twee keer per jaar gehouden in Studio 62 in Den Helder. Sinds 2021 is schouwburg de Kampanje de nieuwe thuislocatie van de populaire muziekquiz. Pop in de Kop behandelt muziek in de breedste zin van het woord! Deelname staat open voor teams, die uit maximaal drie personen bestaan. De quiz telt twaalf rondes waaraan alle teams deelnemen. De drie beste teams strijden in de finale om de overwinning!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button