Den HelderJeugdVideo

Leerlingen Kameleon hebben veel goede voornemens (video)

Julianadorp – Veel nieuwjaarswensen van de leerlingen van De Kameleon tijdens de nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een drankje en vers, door de ouderraad, gebakken oliebollen wensten leraren, leerlingen en ouders elkaar een goed 2023.

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook goede voornemens, en daarvan zijn er genoeg te vinden op de Kameleon. “Als school gaan we het komend jaar nog beter afval scheiden”, vertelt schooldirecteur Stephanie de Groot, “dat is echt iets dat vanuit de kinderen komt. Op die manier willen we werken aan een betere en duurzame wereld.”

Alle klassen hebben een nieuwjaarswens voorbereid. De kinderen wensten een jaar zonder pestgedrag, meer buitenspelen, goede cijfers, veel lachen. Ook hoopten de kinderen op vrede in Oekraïne. Keysha en Jan uit EKC – groep 8 schreven samen een gedicht. “We hadden een gedicht gemaakt”, vertelt Keysha. “We willen dat kinderen meer naar buiten gaan, hun telefoon wegleggen en een gezond nieuw jaar hebben”, vult Jan aan.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button