Den Helder

Den Helder doet mee aan verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente 2020

Advertentie:

Den Helder – Ondernemers in Den Helder kunnen van 9 februari tot en met 28 februari 2021 hun stem uitbrengen voor de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland, een initiatief van MKB-Nederland. Ook de gemeente Den Helder doet dit jaar mee aan het onderzoek om zo inzicht te krijgen in hoe het lokale bedrijfsleven denkt over het MKB-beleid.

De verkiezing moet ook duidelijk maken hoe ondernemers de dienstverlening van de gemeente ervaren, ook rondom de coronacrisis, en hoe de gemeente ondernemers extra kan ondersteunen. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente het beleid en de dienstverlening verbeteren.

In het onderzoek staat de mening van de ondernemer en de beleving van de gemeentelijke dienstverlening voorop. Deze week krijgen ondernemers in Den Helder een persoonlijke uitnodigingsbrief om mee te doen aan het onderzoek. Ondernemers in Den Helder kunnen van 9 februari tot en met 28 februari 2021 hun stem uitbrengen.

Over het onderzoek
MKB-Nederland wil met de verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente colleges van B&W, raadsleden en ambtenaren op een positieve manier prikkelen om een scherpe blik op belangen van ondernemers te laten houden. Het grootschalige onderzoek van MKB-Nederland – dat dit jaar zijn zede editie beleeft – wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Voorjaar 2021 zal bekend worden wie zich de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland mag noemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button