Den Helder

Testlocatie Den Helder opent in theater De kampanje

Advertentie:

Den Helder – Het is vanaf woensdag 10 februari weer mogelijk om te testen op corona in Den Helder. De inwoners uit het noordelijke deel van Noord-Holland kunnen zich laten testen in theater De Kampanje.

Door de sluiting van de reguliere teststraat aan de Handelskade, werden inwoners uit de regio Den Helder sinds zondag 7 februari verwezen naar de teststraten in Heerhugowaard of Alkmaar. Winterse omstandigheden maakten het onmogelijk in de reguliere teststraat te werken. Vanaf 10 februari is er een oplossing voor deze ongewenste situatie. Een teststraat met een auto is in De Kampanje niet mogelijk, daarom is tijdelijk een looproute ingericht.

Tot en met 2 maart blijft het testen in De Kampanje mogelijk. Daarna verhuist het team weer naar de Handelskade.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button