Den HelderPolitiek

Adviesraad Sociaal Domein Den Helder zoekt nieuwe leden

Adverentie

Den Helder – De Adviesraad Sociaal Domein zoekt nieuwe leden op vrijwilligersbasis. De raad voorziet het college van Burgemeester & Wethouders gevraagd en ongevraagd van advies op het gebied van het sociaal domein, bijvoorbeeld jeugdzorg, armoedebeleid, participatie, ouderenzorg of mantelzorg.

De leden van de raad, allemaal met affiniteit op dit gebied, vergaderen één keer per maand. Tijdens deze maandelijkse vergaderingen komen alle actuele sociale onderwerpen aan bod. Voorafgaand aan de vergadering houdt de adviesraad een spreekuur om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de gemeente.

Solliciteren kan door een e-mail te sturen aan adviesraadsociaaldomein@outlook.com. De secretaris, Ed Bouwmeester, kan eventuele vragen beantwoorden. Hij is bereikbaar via 06 3178 2795.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button